Kondition pass!

Idag på lektionen var det kondition som stod på schemat. Jag tog med Silver och herregud vad pigg han var, han har aldrig varit sådan!
Vi bergsklättrade i skritt lite vid galoppbanan i den backen i början, då var ha väldigt lugn och avslappnad. Sedan så travade vi och galopperade lite i kort galopp till skogen utanför Vingården (där man kör terrängtävlingarna) och galopperade, skrittade och travade för lite backar, både upp och ner. Alla hästar var såhär lagom pigga, vissa hästar busade ju mer än andra. 
Sedan så travade vi tillbaka och galopperade i full galopp på ängen där, då blev det bustime! Många hästar bockade och galopperade som tokar! Silver var än av de.. Haha, så kul var det!
Sedan som avslut så galopperade vi i full galopp en liten slinga i bergen där, vi körde 3 varv där. Hästarna var jätte svettiga efter det. När man hade kommit ner för backen efter sista varvet ville inte någon häst sakta av utan de bockade och galopperade för fullt på ängen då, Silver var nog nästan värst ;) Så var det lite avramlingar, men det blev ingen gråt utan skratt haha. Bushästar kan man säga!
Nu när jag kommer tillbaka till stallet så ska jag duscha Silver då han är helt dyblöt av svett!
 
 
 
 
 
 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback