Lite bad... ;)

Just nu sitter jag på en svenska lektion och bloggar. Haha, rätt bad right? 
Idag ska jag köpa en ny dator efter skolan, wie! Då kan jag äntligen ladda ner gimp och börja lära mig mer om att flytta kroppsdelar så att jag kan redigera mer, då jag älskar att redigera! 
Efter att jag har köpt datorn ska jag till stallet direkt, skönt! 
Nu ska jag fortsätta med att skriva lite berättelser som våran uppgift var. De har skrivit börjor så ska vi fortsätta i 10 minuter ungefär och sedan jämföra berättelserna med varandra.
Ha det bra!
 
 

Terräng på Silver

Silver är min lilla terräng ponny! Han gick som en klocka igår, så duktig var han. Han brinner verkligen för terrängen och hoppandet, han taggar till jätte mycket om han ser ett hinder, öronen framåt och hoppar stort över hindren!
Kommer nog snart ta ut honom på lite tävlingar, herregud vad duktig han var!
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemskt!

Ni kan ju hålla med om att mobbning är en av de värsta sakerna här i världen. Det är fett fegt att mobba andra vad de än har gjort. Det kan såra väldigt mycket och man blir inte alls lika säker på sig själv! 

Idag tycker jag att ni ska gå fram till någon som är utanför på starstable eller i skolan och fråga om hen vill vara med, det kan betyda mer än guld!Feeling proud

När man blir sur på championat så sitter man av och springer sista biten..hehe..
Själv så är jag riktigt snabb ;) #sanningenidethela
 
 

Lite sommarplaner!

Det är aldrig för tidigt att förbereda sommaren! Jag har redan lite sommarplaner när det gäller sso. Nu när det är så fint ute så känner man liksom att sommaren snart är här, så härligt!
 
- Flytta till skördebygden och bo där någon/några veckor
- Ta ut hästarna på sommarbete
- Träna hästarna
- Bada med hästarna
- Vara så mycket med klubben och vänner som möjligt
- Inte vara inne på starstable så himla mycket
- Köpa ny häst
- Spara starcoins
- Levla klart alla hästar
- Göra alla ryktesuppdrag
- Ta det lugnt
 

Det var lite förberedelser, haha!
 
 

Härlig dag idag!

Idag är det riktigt härligt ute, så vi får se hur mycket jag är inne på sso idag. Jag kommer nog mest njuta av vädret, hur skönt!
Bjuder på lite irl bilder tillsvidare! 

#hästarärmittallt <3

På rymmen..

Jo ikväll så rymde Jade (min häst) och Toves häst Prince...Så vi har tillägnat hela kvällen åt att leta efter de. De är som ett par nu, haha! När vi hittade dem så stog de liksom och kliade varandra, så sött!
När vi väl skulle ta de så smet de såklart... Så de bara galopperade iväg och busade. Så vi passade på att fota. Men tillslut tröttnade de och var hungriga och ville hem, haha!
Väldig speciell kväll..
 
 
 
 
 
 
 

Lite bilder!

Jag tog nyss ut Daim runt vingården området och fotade lite. Väldigt fina foton om jag får säga det själv! 
Det kanske kommer ut en ny header snart ;)
 
 
 
 
 
 
 
 


Villl ni?...

Vill ni ha ett litet inlägg om mitt liv irl? Hur mina vardagar ser ut osv. Hur jag ser ut o lite så?
Lite hästbilder och lite så. Kommentera isåfall!
 
 
 
 

Varför bor jag vid Steves?

Jag tänkte göra lite fördelar med Steves gård om varför jag bor där!
- Centralt (nära till allt)
- Hyfsat nära till ridhus
- Paddocktillgång
- Blåa uppdrag
- Precis vid Silvergladebyn
- Fint stall!
- Nära till Moorland championatet, Fort pinta championatet
- Mycket människor (kan både vara fördel och nackdel)
- Många event är i närheten
 

Ja, det var lite fördelar! Fast jag funderar på att flytta tillbaka till skördebygden, men det är verkligen inte bestämt!
 
 

Grym ponny jag har!

Igår kväll meddelade veterinären att Wilde var tillräckligt bra för att ridas igen efter sin kolik i lördags. Han har varit så trött och hängig sedan dess.
Jag tog ut honom på ängen där vi skrittade fram sedan travade vi lite och när han var avslappnad fattade jag kort galopp, men han fattade full galopp av sig själv, haha. Så där galopperade han och bockade. Han har inte fått motion sedan fredags så han hade lite över energi! 
Haha sötis♥
 
 

Vad skulle jag göra utan stallflickan?

Fattar inte hur jag klarade mig innan stallflickan kom, haha. Har alltid stallflicka, så mitt nyårslöfte höll väl inte så länge.. Men att ha stallflicka är väldigt effektivt att ha ifall man har många hästar som behöver mat och man inte orkar.
 
Jag hissar stallflickan väldigt mycket för jag skulle inte kunnna leva utan henne, haha!
 
 

Dressyr pass på Dreamy!

Jag tog ut Dreamy på ett litet pass barbacka. Hon gick jätte fint utan sadel med. Hon behövde motionera lite så jag tog ut henne barbacka, haha. Men hon var väldigt fint och lyssnade på mina hjälper precis som att jag skulle ha sadel. Skit duktig är hon rent ut sagt, är man väldigt tydlig och är van vid henne så kan hon gå hur fint som helst!
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag vet hur...

 
Ibland känner man sig bara så himla värdelös och hemsk, det gör jag just nu. 
 
 

Nu är Gill tycker till ute!

Nu är Gill tycker till ute på Steffs blogg, tycker att ni kan besöka den och läsa nu! Det handlar om chatterna o lite annat. Kommentera gärna eran åsikt!
Inlägget hittar ni HÄR
 
 
 
Vad tycker ni om idén? Olika åsikter kommer att komma upp varje vecka!
 
 

Kondition pass!

Idag på lektionen var det kondition som stod på schemat. Jag tog med Silver och herregud vad pigg han var, han har aldrig varit sådan!
Vi bergsklättrade i skritt lite vid galoppbanan i den backen i början, då var ha väldigt lugn och avslappnad. Sedan så travade vi och galopperade lite i kort galopp till skogen utanför Vingården (där man kör terrängtävlingarna) och galopperade, skrittade och travade för lite backar, både upp och ner. Alla hästar var såhär lagom pigga, vissa hästar busade ju mer än andra. 
Sedan så travade vi tillbaka och galopperade i full galopp på ängen där, då blev det bustime! Många hästar bockade och galopperade som tokar! Silver var än av de.. Haha, så kul var det!
Sedan som avslut så galopperade vi i full galopp en liten slinga i bergen där, vi körde 3 varv där. Hästarna var jätte svettiga efter det. När man hade kommit ner för backen efter sista varvet ville inte någon häst sakta av utan de bockade och galopperade för fullt på ängen då, Silver var nog nästan värst ;) Så var det lite avramlingar, men det blev ingen gråt utan skratt haha. Bushästar kan man säga!
Nu när jag kommer tillbaka till stallet så ska jag duscha Silver då han är helt dyblöt av svett!
 
 
 
 
 
 


Never changing

 
It's time - Imagine Dragons
Älskar verkligen Imagine Dragons nu för tiden, de är riktigt grymma. Bra tävlingslåtar om man kör championat och allt sådant!
 
 

Idag!

Idag kommer första inlägget 'Gill tycker till' på Steffs blogg, själv är jag rätt taggad! Kommer bli jätte kul att få skriva åsiktsinlägg till Steffs blogg en gång i veckan.
Jag är snart klar med inlägget till denna vecka, den kommer upp lite senare idag på Steffes blogg som ni hittar HÄR. Ska skriva lite till och sedan finslipa.
 
 
Gammal redigerad bild av Rea.
 
 

Idag fyller inte vem som helst år..

Utan det gör bästa Tove Blueland! Hon är en tjej jag har varit vän med i ett helt år snart, det är helt otroligt, vi har grymt bra och mindre bra minnen. Hon har alltid varit en sån som ställer upp i vått och torrt. Jag kan skriva en bok om allt vi har gått igenom!
Iaf, idag vill jag bara säga att jag älskar henne som hon är och jag önskar henne en väldigt bra dag bästa ove♥
 
 
 
 
 
 
 

Ny outfit

Jag köpte piké tröjan från hästmarknaden idag och gjorde en liten outfit av den. 
Gillar den faktiskt!
 
 

Championat o så

Nu för tiden så har tävlar jag inte championat så mycket längre. Anledningen är väl att jag inte tycker att det är sådär jätte roligt längre och inte hinner. Jag tror att mer folk har tävlat mindre championat?
 
Championat är en väldigt rolig funktion, att få tävla med sin häst och vinna rosetter, men det blir lite uttjatat efter ett tag, ellerhur? Det tycker jag och i klubbar så är det alltid någon eller några som vill gå från events för att tävla. Det som förstör lite är att championat är flera gånger per dag, så då är det liksom inte lika speciellt.  En del tycker säkert att det fortfarande är super kul, men jag har tröttnat lite tyvärr. Jag tävlar lite då och då men inte alls lika mycket som förr!
 
Vad tycker ni om championaten?
 
 


You make me strong~

 
 
 

Veckans uppdatering!
Uppdatering verkar vara rolig, en hästmarknad! Roligt.

Då var det uppdatering igen!

 
Jag tror det kanske kommer en ny ras! Kanske nya kläder och något litet uppdrag.
 
Vad tror ni?
 

Ny header!

Ny header, hiss eller diss?
 
 

Gill tycker till

Igår kom jag och min plutten Steff på idén att jag ska skriva på hennes blogg som ni hittar HÄR en gång i veckan. Det är då åsiktsinlägg om allt och inget liksom. Första inlägget kommer att komma nu på torsdag. 
Då kommer ni ha fritt fram att kommentera era åsikter så kommer jag läsa igenom de noga ;) Hoppas ni kommer följa det här lilla ''projektet''
 

#Fuckcancer

Detta har inget med starstable att göra men ändå. I klubben snackade vi om cancer. Fattar ni hur hemskt cancer är? Jag känner 2 st som har tumörer (cancer).  En av de har en riktigt allvarlig cancer, hon är bara 6 år. En hjärntumör. Man kan hålla med om att cancer är en av de värsta sakerna som finns... 
Alla i klubben hade nästan en bekant eller någon nära som led av cancer eller har dött av det, det är hemskt att så många drabbas av det.
 
I framtiden får vi hoppas på att det kommer någon medicin för cancer, för det är en av de farligaste sjukdommarna som finns. 
Respekt till alla som har cancer eller känner någon med cancer eller har dött av det! ♥
 
 
 
 

Mysig morgongalopp!

Jag tog ut Silver på en liten mysig morgongalopp imorses, det var uppskattat! Han galopperade som jag vet inte vad och bockade lite, haha! Bushäst.
 
 

Dagen!

Inatt så sov jag och Brit över där Rob och bob var i ett tält. Vi stack tillbaka till stallet på morgonen då vi egentligen inte får det..Hehe. Men det var riktigt mysigt! Sedan så har jag och Brit haft en privat lektion i hoppning, väldigt lärorik. Silver skötte sig riktigt bra.
Så har vi även gjort de vanliga sysslorna, badat med hästarna och lite så, riktig mjukstart på lägret, gillar det redan!
Nu ska jag o Brit ner till caféet och bara ta en liten fika och sedan tillbaka till stallet och kvällsfodra och lite sådant.
 
 
 

En idé

Jag har en liten idé. Jag är en sådan som älskar att skriva noveller/berättelser. Så jag funderar på att skriva ett kapitel här på bloggen varje söndag? Lite starstable relaterat fast ändå på riktigt. Denna novell kommer att ha bilder från Sso.
 
 

Hoppläger!

Denna vecka så stack jag och min klass till gyllenåsarnasdal. Där är det då hoppläger och vi har betalat det själva. Det är vissa stränga regler, men det kommer nog bli kul.
Jag kommer själv inte vara på bara lägret hela veckan utan måste ju fixa med mina andra hästar och klubben. Har dock tillåtelse för det! 
På fredag är det också en stor hopptävling för alla som har varit med på lägret, kommer nog ta Silver då och kommer ha honom hela veckan här. Är verkligen taggad!
 
 

Hoppträning på Silver

När jag kom hem från min kusin så skrittade jag Silver till ridhuset. Han var då väldigt avslappnad och gick väldigt lugnt. Men utanför ridhuset var han nära på att skita på sig för en plastpåse fladdrade runt där. Jag får miljöträna honom lite!
 
När jag väl var i ridhuset så värmde jag upp i trav och galopp runt hindrerna så han bekantade sig med dem. När jag väl började hoppa så sög han åt sig utmaningen och hoppade med livsglädje! Framåtstrukna öron hela tiden, han frustade och bockade lite i början för han tyckte det var väldigt kul att hoppa rätt höga hinder. 
 
 
 
 
 
 

Bästa duu

Älskar dig fina bästa vän!   Halft hjärta utan dig. Du är min andra halva♥
 
 
 

Daim i hagen på paddockön

Nu fick Daim träffa lite mer nya vänner, han busade och gosade men lite hästar. Så sööta! Så jag stannade ju såklart och fotade lite.
Daim tyckte att det var väldigt kul med lite nya vänner att springa runt och busa med.
 
 
 
 
 
 

Levling med Steff!

Just nu levlar jag med Steff, det är faktiskt rätt kul att levla om man är 2 st!
Det är även kul att det går så sjukt snabbt att levla, redan snart levlat 2 levlar och vi har inte ens kommit halvvägs.
 
 
 
 

Godkväll!

Godkväll! Inatt ska jag sova över hos min kusin Stein som bor vid Jorvikstallet.
Jag bestämde mig för att ta med mig Daim dit då hon älskade Jorvikstallet. Inatt ska hon få sova i en hage med lite nya hästar som är väldigt snälla mot henne! Resten av pållarna är hemma. Steve har kvällsfodrat de och han ska även morgonfodra och ge de lunch.  Då jag stannar här till imorgon eftermiddag. Då ska även Daim få gå ut i en annan hage vid Paddockön som är lite större. Så ska jag rida ute lite runt Jarlaheim och lite så. Denna kväll så har jag pratat lite med min kusin, kvällsfodrat alla hästar här, mockat och hjälpt till med lite sysslor så Stein blev klar med dagens arbete lite tidigare, haha ;)
 
 
 

I wish

~ I wish you were here Avril lavinge~
 
 

Skutt på Jade!

Idag så tog jag Jade till Vingården och hoppade lite! Så fin var hon.
Hon hoppade jätte fint. Typ andra gången jag tar ut henne för att hoppa lite.
Hon skötte sig grymt bra.
 
 
 
 

Allt kan inte vara perfekt

Ibland blir man bara trött, väldigt trött. Man orkar men är trött så då behöver man inte gå på någon och säga att h*n är svag. Jag är en sådan som har väldiga humörsvängningar, ena sekunden är jag jätte glad och nästa hur sur som helst. 
När jag är stressad så brukar jag inte direkt gråta utan jag brukar sura på massa vilket jag inte gillar haha. Men jag är sån. Jag har lärt mig att inte ta åt mig av elaka saker, visst blir man ledsen ett tag men jag kommer över det. Jag är en sån som oftast inte vill visa mina känslor, bara om jag är glad.
 
Den här bloggen är inte heller direkt som 'bara starstable' , 'bara ridpass' osv. Utan det här är ett ställe där jag skriver hur jag känner och tycker. 
Men seriöst, hur bra skulle inte världen vara utan att andra folk ska lägga sin i i våra liv? Att man bara levde sitt lev utan att bry sig om vad de andra tycker. Man säger ju att man ska vara sig själv. Men det är väldigt svårt att vara eftersom om man tex går till skolan en dag utan smink, då får man alla blickar på sig och kommentarer. Har man andra sorts kläder så får man också kommentarer. Man måste 'smälta' in. Det är inte så jag vill ha det. Men det beror helt klart på vilken skola och årskurs man går i. 
Jag är en sån som också känner trygghet när jag är i stallet, så jag är där minst 4 dagar i veckan, oftast mer och jag älskar det! 
Ingen har sagt att livet ska vara enkelt
 
 
 

Ingen god morgon

Godmorgon.. Inatt så har jag varit i stallet. Jag väcktes av kl 1 på natten av Steve som ringde mig och sa att Wilde höll på att rulla sig och inte om upp igen. Jag hade redan på mig hästkläderna, för jag somnade i dem. Så det var bara att gå upp och springa till stallet! Wilde såg då olycklig ut och trött, han kollade på sin mage och suckade.
Jag ringde veterinär då jag misstänkte kolik, hon kom snabbast möjligt. Medan jag väntade ledde jag runt Wilde på stallplanen. När veterinären hade undersökt Wilde så  visade det  sig då att det var kolik, men inte så farligt som tur var. Gud vad orolig jag var! Hon tog några sprutor på honom och så, han bajsade då efter ett tag, vilken lättnad! Nu ska jag bara sova lite, haha. Lång natt!
 
 

Dubbla Starcoins!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

2014-03-21
 
Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått! 


Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen
 

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 10.00 (Svensk tid) Fredagen den 21 mars till 12.00 (Svensk tid) Måndagen den 24 mars. Skynda dig så att du inte missar erbjudandet!
 
Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått! 


Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen
 

Erbjudandet är tillgängligt från klockan 10.00 (Svensk tid) Fredagen den 21 mars till 12.00 (Svensk tid) Måndagen den 24 mars. Skynda dig så att du inte missar erbjudandet!
 
Horse

Vi rekomenderar:
  • Köp ett Lifetime-medlemsskap denna helg och få 2400 Star Coins på direkten (normalt sett är det 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Ha en fin helg så ses vi på Jorvik!
Star Stable-gänget


Vi rekomenderar:
  • Köp ett Lifetime-medlemsskap denna helg och få 2400 Star Coins på direkten (normalt sett är det 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Ha en fin helg så ses vi på Jorvik!
Star Stable-gänget

Torsdags kväll med ove!

Igår kväll så hängde jag o bästa Ove lite. Vi åkte runt i färjor, kollade på ponnys och fikade lite. Det var länge sedan vi gjorde något så detta var riktigt trevligt!
 
 
 
 

♥Just a dream♥

 

Skogsrunda med Scar!

Nu för några minuter sedan tog jag ut Scar lite i gröndal. Hur skönt att göra det på morgonen, lite så här mörkt och solen börjar gå upp, det syns på träden om ni kollar på sista bilden.
Jätte duktig var han iallafall!
 
 
 
 
 
 
 
 

Rutiner

Jag har vissa rutiner och scheman. På måndagar och onsdagar kan jag inte logga in på sso då jag är i stallet. Jag gör alltid tidsinställda dagen innan nästa dag. Ibland kan jag även göra det på morgonen innan jag drar till skolan! Sedan på tisdagar och torsdagar kommer jag hem direkt från skolan (på fredagar är jag också i stallet) då jag bloggar så fort jag kan sätta mig vid datorn!
 
På helger bloggar jag allra mest. Förrutom lördagar då jag är i stallet hela dagen, men på söndagar är jag oftast ledig! Men denna vecka så ska jag stå i kiosken på en tävling i stallet. Jag tycker ändå jag sköter uppdateringen hyfsat bra!
 
 

Denna häst asså!

Love♥
 
 
 
 

Sciller är sååå fin!

Idag när jag kom hem från skolan så tog jag ut Sciller till paddocken för att träna lite dressyr vilket jag inte gjort på länge för att han aldrig velat sammarbeta. Så jag har ju gjort många sammabetsövningar med honom och det visar resultat! Nu litar han även på mig när jag sitter på hästryggen.
 
Är så sjukt stolt över Sciller, han var JÄTTE fin. Han formade sig, gick på tygel och ställde sig! Så var han inte alls överpigg eller för lat. Utan perfekt! Min fina Sciller♥
 
 
 
 
 
 

Färjor

Sjukt kul med färjorna tycker jag! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans uppdatering!Igga att jag inte har något nätverk så bilden kom inte med..
Tycker att uppdateringen var rätt bra! Har alltid velat kunna åka till fiskebyn o så! Lite mer verkligare att det är olika tider färjorna går på också! Hissar uppdateringen 

Starstable app

Det kan bara inte vara jag som har tänkt på att starstable kunde vara en app i mobilen även! Vad roligt det hade varit, man kunde spela starstable på skoltid i mobilen. Det hade nog varit svårt att fixa, men drömma kan man alltid! Skritt tur i Firgrove

Tog ut Sciller lite i skogen så han blir lite trygg med det. Han var rätt cool bara att han bockade lite, men han var inte rädd iallafall. Red bara med filt, jag tänkte rida barbacka men han var så blöt om ryggen eftersom han har varit ute i regnet. Så jag tog en filt!
 
 
 
 
Han var även väldigt tittig och pigg.
 
 
 

Blir så trött på..

Blir så himla trött på vissa människor, förlåt men ja. Alla gör vi misstag, right. Men upprepar de om och om o om igen? Det är inte acceptabelt. 
 
Gå runt och snacka bakom folks ryggar är inte okej, personen får ändå reda på det någon gång. Man blir så less när man hör det själv och när vänner skickar bilder på konversationer med den personen där den personen snackar skit om en? Det är inte så jätte kul att se. När de inte ens talar sanning utan det är rent skitsnack. Då blir man arg det är inte lite arg heller utan förbannad! Man blir även sårad men jag är en sån som bara blir less på det och bara förbannad. Jag har lärt mig att ta skit, men inte så mycket.
Aja, ni vet vilka ni är!
 

'Ni känner inte mig men ni babblar på som fan'
 
 

Mina hästars personligheter

Tänkte skriva lite om mina hästars personligheter! Hur de är i stallet, ute att rida, hur hög de är i rang osv.
 
 
Dreambeauty aka Dreamy
Hon är då min starthäst, när hon kom till mig så var hon väldigt busig och bockade, stegrade och hade sig. Men just nu är hon den hästen i stallet som jag kan lita på mest! Hon är jätte snäll i all hantering och även i ridningen. Kan gå väldigt fint i dressyren. I min hage med mina hästar är hon högst i rang och den 'klokaste' eller hur man ska säga. Hennes bästis i hagen är Wilde faktiskt, haha!
 
 
Wildjoy aka Wilde

Han är min lilla bus ponny! Han har alltid varit på sitt lilla bushumör med de busiga ögonen under pannluggen, älskar dem! Han är jätte snäll i hanteringen, men han kan nypas ibland om han tror att du har godis där... I dressyren så brukar han gå jätte fint, men på uteritter och hoppning kan han göra sia glädjebockningar! Wilde är näst högst i rang efter Dreamy då dem är bästisar i hagen.
 
 Brightdiamond aka Daim

Daim köpte jag med Sofia Lightland som samtidigt köpte en häst som hette Frosty. Hon var misshandlad och de tänkte avliva henne för att hon var 'för busig'. Men nejnej! Som jag har varit med om har Daim bara bockat när hon har blivit glad. Daim är väldigt snäll i all hantering och trygg att rida på ute. Hon är väldigt bra på att hoppa och bra i dressyren. Hon är inte heller rädd i terrängen!
I hagen så är hon och Sciller lägst i rangen då de hänger väldigt mycket.
 
 
Starpearl aka Sciller

Sciller är en väldigt påhittig häst, jag köpte honom av en kompis som bor i Moorland. På provridningen så kunde ha bara tvärstanna hur som helst, trava på stället, bocka och stegra. Nu har det blivit bättre, han har börjat lyssna mer. Han är snäll i hanteringen, han tycker bara att det är lite läskigt att bli skodd. I ridningen går det jätte bra ibland och ibland helt åt andra hållet. Han är duktig på att hoppa om han vill....och kan gå fint om han vill i dressyren. I rang är han väldigt låg, samma som Daim, de två är lägst i rang så de är mycket tillsammans.
 
Southhunter aka Scar
Jag köpte denna häst i Gyllenåsarnasdal, jag blev förälskad direkt. Han hade jätte bra utbildning och är väldigt snäll pga det. Hans förra ägare är de enda som har varit bra om man räknar med mina andra hästar's ägare!  Scar är väldigt duktig i all dressyr, hoppning o ja allt! Han är även väldigt snäll i all hantering, bara att han kan hota och testa dig ifall du aldrig träffat Scar. Han kan bli rätt grym då! I rang så är han rätt hög, han är efter Wilde i rang så han hänger mycket med Jade. 
 
 
Jadecloud aka Jade
Hon kommer från Vingården där hon inte alls var bra behandlad, när hon kom till mig så var hon väldigt skygg och rädd av sig, då de inte hade behandlat henne som de skulle ha gjort. Men idag är hon mycket säkrare på sig själv. Hon är duktig i allt från dressyr till hoppning och terräng. Hon spetsar öronen framåt så fort hon ser ett hinder! I rang så är hon rätt hög tillsammans med Scar. De två busar och är lite som bill och bull! 
 
Silverstar aka Silver

Han var den första hästen jag köpte! Han var inte så utbildad när han kom till mig, så jag fick fortsätta utbildningen. Han är en av de hästar jag litar mest på och han litar på mig. Han är duktig i alla grenar, går väldigt fint i dressyren och i hanteringen är han super snäll. Han är jätte duktig i hoppning och det är nog honom jag har tävlat mest. I rang så är han ungefär i mitten, men han är självständing så han är inte med så jätte mycket hästar. Utan har sitt egna race.
 
 
 
 

Picknick med Sciller!

Det är ju alltid mysigt att vara på picknick med sin häst, haha!
 
 

Dressyr mästare

Imorse så tog jag ut Daim till ridhuset och red lite allmän dressyr, hon var lydig och gick väldigt fint hela lektionen! Hon var väldigt lydig och gjorde allt jag bad henne om. Älskar den hästen!
 
 
 
 

Denna vecka

Nu är veckan över och det är bara att tagga en ny vecka. Denna vecka har det varit tävlingar med klubben, det var väldigt kul att hålla de här tävlingarna! Nästa vecka har vi inte bestämt schema, det ska vi göra imorgon. Idag var det dressyrtävling med klubben vilket var väldigt roligt att hålla, bara lite stressigt när det var såhär på kvällen. 
 
 
gammal bild

Flygning i Firgrove (gone)

Jenni var väldigt frustrerad i vänchatten och sa att de hade tagit tunnor vid den smala gången vid värdshuset i Firgrove. Dit man alltid red och flög och tyckte att det var super kul. Nu är det tunnor som blockerar det så att man inte kan flyga! Jag som älskade att flyga där. 
 
Man kan inte heller hoppa över tunnorna :(
 
 

Uteritt med Brit

Imorses så red jag och Brit ut med våra ponnys då vi inte hade ridit ut tillsammans på länge, så det var dags att göra något åt saken!
Vi red mot Mario och vidare mot Valedale. Där stannade vi och fikade lite och pratade. Sedan fortsatte vi genom Hollow woods skogen, upp till väderkvarnen. Där vi träffade en tjej som hette Ashley och påstod att vi var fula, haha. Men vi sa imot det som kanske var lite dumt men sedan så tog hon med sig en tjej till som förstärkning men Julie och Allpuff kom då också. Hon kallade oss fula ord som hon ens inte borde kunna.
 
Observera att det här inte är en uthängning då jag bara berättat vad hon gjort och att det var väldigt dumt.
Så påstå inte det, tack!
 
 
 
 

 

Vanlig 'host' morgon

När jag gick hemifrån till stallet för att morgon fodra och mocka hos hästarna imorses, så såg jag att Wilde stod på höbalen och åt hö därifrån...Jag skrattade och tog tillbaka honom. Undrar hur han gör? Haha.
 
 

Nu är det natt!

Nu är klockan snart 23.30. Så nu är det natt nästan. En härlig lördag har det här varit! Natten är såhär extra mysig, lika som morgonen. Det är inte lika många inne, det är lite små mörkt och sånna mysiga saker! Chatten blinkar inte så mycket och man kan bara slappna av.
 
 
 
 

Dressyr på Dreamy

Nu på kvällskvisten så skrittade jag Dreamy till Vingårdens paddock och tränade lite dressyr. Jag red henne bara i skritt o trav för jag kände att hon var väldigt stel så idag fick jag mjuka upp henne.
 
Hon var vääääldigt stel i början, men mot slutet mjukade hon upp sig jätte mycket och gick jätte fint. Imorgon ska jag rida Sciller lite för att han har haft en rätt lång vila, så nu ska han börja ridas igen! Han är väldigt het och stark ute, så vi får se hur det går!
Var väldigt nöjd med Dreamy idag iallafall.
 
 
 
 

Söt tjej!

För några minuter sedan så kom en söt tjej och började prata om hur fin jag var, självklart blev jag hur glad som helst! Väldigt snäll var hon♥ 
Hon sa att hon var ett litet fan av mig, sånt gör mig verkligen super glad, tack Nancy!
 
 

Musikvideos från sso!

Haha, för typ något år sedan så gjorde jag lite halvt roliga musikvideor. Tyckte det var rätt kul då och skrattar åt det än idag.
  
 
 

Ridning - enkel sport?

Ridning, är det en enkel sport? Svaret är ett stort fett nej. Många tror att det bara är att bara sitta där o liksom göra nada. Men testa själv att kontrollera en varelse som väger runt 600 kg och dessutom har en egen vilja. Har du det? Har du inte rätt inställning kan det gå åt helvete.  När det går dåligt, kan du se på den ljusa sidan och säga: Jag ska klara det! Kan du sitta upp på denna varelse efter att ha skadat sig rejält efter att blivit avkastad? 
 
All respekt ska gå till häst tjejer, vi gör allt för hästarna. Om hästen går omkull och man själv skadar sig så frågar man: Hur gick det med hästen? Att kunna få denna varelse att göra som man själv vill. Det är inte alltid lätt! Man riskerar sitt liv för detta djur, men det har vi inte något imot. De kallar oss fega, men där kommer dem med sina fotbollar och lägger sig på marken och gråter och klagar på att det gör ont medans vi ryttare sitter upp igen.
 
Full respekt till oss!
 
 
 
 


Instagram bra/dåligt?

Jag har haft instagram rätt länge nu, både irl och sso insta. Jag tycker att det är väldigt effektiv, roligt o bra. Men insta har ju självklart nackdelar, som alla hatkommentarer man kan skicka som överallt annars. Jag har ju själv fått väldigt elaka kommentarer som jag raderar direkt! Men själv hissar jag mest instagram. Hissar eller dissar ni instagram?
Kommentera!


Miss u

Låter bilden tala..
 
 

En person som betyder väldigt mycket

Är Stephanie Snowhall som alltid finns där för en i vått o torrt.  Det är en person jag verkligen kan berätta ALLT för. En som alltid förstår och får en på bättre humör genom roliga kommentarer eller stöttande ord. En Steff borde alla ha vid sin sida!
 
Hon är en som en syster oftast, vi 'tjaffsar' om onödiga saker och tycker det är kul, men bryr oss ändå väldigt mycket om varandra. Ni skulle se våra konversationer.. Haha. 
 
Älskar dig bästa sistaaah♥
 
 
 
 
 
 
 
 
When everything is wrong, you make it right♥
 
 
 

Bad Ponies ♥ 1 månad ♥

Idag är det en mycket speciell dag! För Bad Ponies fyller idag en månad. 
 
Tack för denna fina tid, det känns som vi klubben funnits i kanske 2 år. Det är inget negativt. Denna klubb är den som jag trivts mest med och jag älskar alla precis som de är! De finns alltid där och puschar upp alla även om det är svårt. Alla är schysta mot varandra och gud. Är stolt att jag är en av ägarna av denna kärleksfulla familj, jag älskar er♥
 
 
 
 


Mornar på Jorvik

Det mysigaste som finns är nog att logga in på starstable på morgonen, ungefär 20 över 6. Älskar det! 
Tack för 47 unika besökare på bara andra dagen förresten, tack igen♥
 
 
 
 

Hoppning på Silver

Tog Silver till ridhuset och hoppade lite. Gud vad fin han var idag, jag kunde dö för honom där. När han var så fin så insåg jag vilket bra jobb jag gjort med honom! Han litar på mig och jag på honom. 
Vi började med lite lägre hinder och sedan ett hinder på 1.20! Han hoppade över det som ingenting, är så stolt!
Vi tränade även på lite vägar till olika hinder, lite snävare svängar och även ta ut vägen och mycket eftergift.
 
 
 
 
 
 

Hej o välkomna hit!

Hejhej! Välkomna hit! Jag är då från bloggen jorvikgalaxy.blogg.se och kommer nu blogga ''singel'' då jag kände att det var rätt. Här kommer ni få följa mitt starstable liv o så! Känns bra med en ny start, eller vad säger ni?