3 följare till (!!!!!!!!!)

3 följare till och jag har 600 följare på insta! Så föl mig på instagram ;) @gillianbluestar



Litet kvällsdopp!

Godkväll!

Herregud vad varmt det har varit idag eller! Även nu på kvällen. Så nu när det inte är lika mycket folk på stranden i Fort Pinta skrittade jag Wilde dit barbacka och badade lite. Han plaskade och tyckte det var jättekul, haha!
 
 
 
 
 
 

De nya kläderna!

Tyckte att tröjorna var sjukt snygga, den lila hawaiitröjan är i min garderob nu, så sjukt snyyygg!
Shortsen var dock en liten diss, tycker liksom att de är för 'pösiga' vill liksom ha tajta shorts, haha. Liksom jeans shorts, hade varit himla snyggt!
 
 
 
 
Denna är då min!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ställe över sommaren?

Just nu funderar jag på att flytta någonstans över sommaren!

Jag funderar på att flytta till Valedale, Fort Pinta eller Skördebygden. Det lutar nog mest åt Fort Pinta, men vet inte.
Jag vill flytta någonstans över sommare för att jag tycker att Steves är så centralt och tråkigt, liksom inget mys stall direkt eftersom det är redan så himla massa folk där, inget vatten nära eller något heller.
 
 
 
 
Dessa tre bilder är HÄRIFRÅN
 
 

 
 
 
 
 
 

Veckans uppdatering!

Orkade inte logga in på datorn så tog jag lite screenshots från mobilen! Åsikter om uppdateringen kommer senrare ikväll!






Onsdag!

= uppdatering!
Jag tror att det kanske kommer lite nya sommarkläder och vem vet, Tobbe Larsson kanske kommer? Hoppas på det. Det hade varit sjukt kul då han är en av mina idoler i hästvärlden.
 
 
Vad vill ni ska hända?

Allt för min syster

Morrn!

Igår stirrade jag lite på film, det var då 'my sister's keeper' eller på svenska 'Allt för min syster'. 
Jag kan säga att det är en av de bästa filmerna jag har sett!
Det handlar om en tjej som heter Kate som har haft cancer och varit sjuk i ungefär hela sitt liv, de födde en annan tjej som då hette Anna som skulle vara som ett donatorbarn, som donerar saker som njurar osv. Men hon är trött på att donera även fast att hon inser att om hon inte gör det kommer hennes syster dö.
Det händer en massa saker på vägen som ni ser om ni kollar på den! Den är 109 min lång och så värd att se!
Ni kan se den på swefilmer, netflix osv osv. Jag själv såg den på swefilmer.
 NI MÅÅÅSTE SE DEN!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Info om Nightblaze

Eftersom Nightblaze kom när jag hade typ tagit paus från bloggandet tänkte jag skriva om honom lite nu.
 
Nightblaze eller Nicke som han kallas kom till mig nu i början av sommarlovet. Han hade kommit till hästmarknaden och jag fastnade direkt för honom! Hans förra familj bara lämnade honom i skogen för att han hade blivit rädd för hoppningen, då de hade plågat honom så att han hoppade Han var alltså en tävlingsponny i hoppning förut och när han slutade hoppa ville de inte ha något med honom att göra.
Jag tyckte då synd om denna lille kraken och köpte honom för en inte så dyr summa.
Han är väldigt kelgo och vill gärna ha uppmärksamhet. Han älskar barn och accepterar det mesta. Han är livrädd för får, han tror att de ska äta upp honom eller något haha! Hans bästa vän i stallet är Wilde, de har kommit väldigt nära varandra nu. Han är väldigt allround då han har börjat hoppa med mig igen och är väldigt duktig i dressyren, gör det mesta. När man galopperar på en äng kanske han bockar lite, haha!
Världens godis gris också, han gör allt för lite godis, hm ;)
 
 
 
 
 
 

Bästa hästrasen på sso

Min personliga favorit är araber, har ni ingen tycker jag att ni verkligen ska köpa det! De har sånt himla härligt steg och är så sjukt fina i sina arabmanar.
Jag älskar även deras storlek då de är mellanstora, större än ponnys men mindre än vanliga hästar.
Deras utséende är liksom helt underbart! To die for haha.
Själv äger jag 3 araber som är en svart arab och en är palomino o de står vid goldspur! Sedan har jag en som är prickig och står i Fort Pinta. Älskar alla tre, haha. Men om jag måste välja en av de så är det min palomino, den har så himla fina färger. Älskart!
 
 
 
 
 
 
Vilken är eran favorit ras och varför?
 
 
 
 
 
 
 

Knoppar!

Nu har Scar knoppar eftersom jag inte har någon häst med knoppar tycker jag att han passar mest i det!
Han blev faktiskt rätt gullig, haha.
 
 
 
 

Terräng på Nicke!

Godmorgon!

Nu på morgonen så skritta jag till Firgrove med Nicke för att hoppa lite terräng. Det var premiären för terräng på Nicke och det märktes att han älskade det!  Han tvekade inte på ett enda hinder utan hoppade allt, haha.
Men det gäller att vara väldigt eftergiven på handen så att han inte får ryck i munnen för då upplever han hoppning överhuvudtaget som något som gör ont.
Så var det hos de förra ägarna och efter det vägrade han på varenda hinder men jag har tränat upp honom med bommar och testade terräng idag. Så sjukt duktig var han!
 
 
 
 
 
 
 
 

Märkt en sak?

Haha, har ni märkt att jag har bytt hår från det långa blonda? 
Jag och Brit (Britney Moonwood) skypade hela kvällen igår i cirka 2 timmar, haha. Men då bytte vi hår till samma och jag bytte även smink. Kändes lite ovant i början men har börjat gilla det, haha!
 
 
(Andra bilden från hennes blogg som ni hittar längre upp där jag skrev hennes namn i inlägget!)
 
 

Åsikt om klubbar

Hm, dehär med klubbar? Förut tyckte jag att vara medlem i en klubb var sjukt kul med massa aktiviteter o sådant som hade bestämda tider. Ibland var det nästan ett krav att komma, hm. Den åsikten har ändrats kan man väl säga..Jo, nu upplever jag att alla liksom bryr sig om vad de har för klubbnamn över skallen, hum. 
Jag själv gillar inte klubbar som har en massa event på bestämda tider. Liksom ' om du inte kommer och är aktiv blir du kickad' . Självklart förstår jag varför stora klubbar kickar folk, men det är nog inte min typ av klubb. I sånna klubbar så händer det rätt lätt att man blir utanför o så. Dessutom ha pressen att komma på aktiviter för att inte bli kickad. Jag gillar mer små klubbar utan events, utan någon i klubben som kanske helt plötsligt säger i chatten 'Ey, kan vi inte hitta på något eller?' Så gör man det utan några krav, hur mys eller! Just nu är jag klubblös och behöver inte ha några krav på mig att logga in när jag inte orkar pga ett event eller något liknande, det är rätt skönt.
 
Vilka sorts klubbar gillar ni, stora eller små?
 
Arkivbild
 
 
 


Igång igen!

Nu när jag har tid för att blogga under sommaren sååå... tänkte jag starta upp den igen :D Woooh!