Hoppning på Dreamy!

Jag tog ut Dreamy till ridhuset för att hoppa lite, hon var så avslappnad och mjuk när vi red till ridhuset och hon var samma väl i ridhuset. Hon brukar vara det men när det kommer till hoppningen brukar hon bli sjukt osäker och spänd. Men inte idag! Hon var hur fin och självsäker som helst så jag hade dessutom lättare att vara följsam i sprången då.
Åh, jag är så nöjd över min lilla pärla! Så himla duktig o fin var hon. När vi kom till hindrerna som var över 1 meter så tvekade hon ändå aldrig, det brukar hon göra. Är så stolt över henne!
 
 
 
 
 
 

Mina hästar

Jag tänkte visa alla mina hästar och skriva hur jag fastnade för just den hästen och varför den står kvar i mitt stall!
De kommer i ordning, det avgör när jag köpte hästen.
 
 
Dreambeauty aka Dreamy

Det är då min starthäst, jag slumpade faktiskt fram henne men jag nu efter en liten tid så älskar jag henne! Hennes personlighet är sjukt grym då hon alltid försöker göra sitt bästa i alla tillfällen och vill visa sig störst och starkast hela tiden. Hennes starkaste gren är dressyr då hon inte har den bästa tekniken i hoppningen.
 
'
 
Silverstar aka Silver

Han är en riktig stjärna! Hur ståtlig och fin som helst. Han är lite småkaxig av sig och kan nypa till ibland men han är hur snäll som helst annars! Terräng och hoppning är hans starka gren där han hoppar hur fint som helst o och är väldigt snabb och har den rätta tekniken.
 
 
Nightmane aka Nicki

Denna häst kom till mitt stall pga den liknade så mycket min förra sköthäst Nicki som då såldes. Hon är riktigt fin i alla grenar! Men miljöträning gillar hon inte då hon kan vara väldigt känslig mot prasslande saker m.m. Annars så är hon en klippa!
 
 
Jadecloud aka Jade
 
Jade har jag liksom aldrig klickat med och jag rider henne inte så fantastiskt mycket. Men hon är en riktig klippa i hoppningen där hon tar allt väldigt bra. Hon hoppar högt över hindrerna med framåtspetsade öron. Hon är jätte go i skötseln och är väldigt säker i all hantering.
 
 
Wildjoy aka Wilde
 
Världens busponny! Busglimtet i ögat älskar jag, så himla gulligt. Han är en riktig busponny han kan nypas ibland och buffa lite på en men kan verkligen stå där och vila över en axel. Han är riktigt duktig i alla grenar bara att han inte hoppar så jäätte högt. Han kan även få för sig att bocka lite när det är full galopp på gröna ängar ;)
 
 
Brightdiamond aka Daim
 

Fastnade direkt när araberna kom ut! När hon kom till mig så var hon väldigt rädd av sig och ville inte alls ens hoppa ett enda hinder, men nu är hon riktigt duktig i det mesta! När man väl lär känna henne så är hon även jätte snäll och go i skötsel och är även snäll i all hantering. Förutom om hon ser en ko.. hm ;)
 
'
 
Southhunter aka Scar

Scar har aldrig varit någon sorts problemhäst utan har alltid varit en riktig klippa! Han går igenom alla grenar men hans starkaste gren är då terräng. Det tycker han är super roligt och vill bara hoppa mer, mer och mer hela tiden! Han är väldigt säker i all hantering och väldigt snäll.
 
 
Starpearl aka Sciller

Detta är en liten problemhäst! Han försöker alltid komma undan arbete i tex dressyren, om man kräver att han ska ställa, forma och gå på tygeln försöker han alltid komma undan det genom att stegra eller bocka. Han vill helst vara fri när han rids, men vi har kommit en bit på vägen! Han är sjukt rädd för transporter, iaf för att bli lastad. Annars är han väldigt snäll i hanteringen.
 
 
Airflyer aka Atlanta

Henne har jag nu ägt i en vecka. Hon är fin i dressyren men är super rädd för bommar och att hoppa. Hon är så osäker på sig själv. Hon kan mycket frihetsdressyr som att buga, spansk skritt m.m. Hon är riktigt fin och snäll i all hantering. Jag känner henne inte så jätte mycket ännu, men det kommer!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig update (sorry)

Igår hade vi inget internet hemma så kunde inte blogga då. Idag så har jag även varit i stallet hela dagen och vi fick internet nu på kvällen. Sedan så har det ju hänt en sak, en som jag känner har omkommit, men orkar inte gå in på detaljer av det nu.
 
 
 

Vad säger ni nu?

Haha, ni som tror att ridning är så himla enkelt borde titta på denna video. Så sjukt bra!
 
Hästmänniskor, bäst!
 
 

~Solnedgång~

 

Finaste tvilling!

 
♥ Älskade tvilling ♥ 
 
Fått dessutom lite förslag att blogga om så jag kommer nog igång igen!
 
 
 

Inga idéer

Har absolut inga idéer om vad jag kan blogga om. Jag har en idé men det känns som det bara blir för tjatigt.
Men kommentera gärna lite bloggtips!
 
 

Onsdag igen!

Vilket betyder uppdatering!
 
 
Jag vet ju att det kommer huvuduppdrag, jag tror att det inte kommer något mer!
 
 
 

Huvuduppdrag

I morgondagens uppdatering är det ju helt självklart att det kommer huvuduppdrag. Jag och Daisy pratade om detta igår och ingen av oss är särskilt exalterad. Det är alltid samma, det är för lång tid mellan uppdragen också så man 'längtar' för länge, då är det inte så himla kul för man glömmer av det. Denna gång är jag inte ens exalterad. Man vet ändå att det kommer att komma 'kom tillbaka imorgon' efter ungefär 5 minuter? (överdrift)
Jag själv tycker inte att det är spännande längre utan att det är bara något att göra för att inte komma efter och jag är redan efter, haha.
 
Är ni spända inför morgondagen?
 
 
 
 
 

Gårdagen

Gårdagen var GRYM. Jag åkte ju tåg till Daisy då. Vi hade hur kul som helst! Vi åkte moppe, vi red, spelade sso och mycket mer. Vi åt glass också hehe (2 gånger). Låter bilderna tala nu ist ;)


Första passet på Atlanta

Idag var jag ute på mitt första pass på Atlanta! Helt amazing var hon om jag får säga det själv.
Jag begärde inte så mycket av henne, lite övergångar, forma och ställa lite.
Hon gjorde allt jag bad henne, så fiiin var hon! Redan lite småkär.
 
 

Ingen bra uppdatering imorgon!

Imorgon ska jag fixa lite tidsinställda för att då ska jag åka tåg till Daisy Goldnight irl, sjukt kul! Kan blogga lite irl bilder på oss i morgon också.

Det är fjärde gången vi träffas, o ja vi träffades genom starstable.


Inlägg till de bästa

Jag tänkte inte skriva vilka det är exakt för då känns det elakt, men ni vet vilka ni är och det här är till er♥
 
Det är ni som alltid finns där och som jag alltid kan prata med när det har hänt något, det känns väldigt tryggt att ni alltid finns där och hjälper en upp igen. Ni betyder mer än allt, ni är allt. Egentligen kan man inte ta ut det här med ord.
Det här folket får mig att skratta även om jag är på sämst humör, det är något jag älskar♥ De är snälla, världens roligaste, urgulliga och helt klart bäst.
En del har jag känt länge, och en del träffade jag för inte så länge sedan men ändå fått så bra kontakt med. Det är en person som jag faktiskt har träffat som inte bor så långt ifrån mig.
 
Vänner är som stjärnor, du ser dem inte alltid men du vet att de finns där ändå'
 

Alla jag har skrivit om är äkta vänner, o jag älskar dem! 
 
 
 

Morsning korsning!

Idag är det heeelt underbart ute, så fint väder! Ungefär 15 grader i skuggan! Just nu så sitter jag och väntar på att Jaq (Jaquelin Goldbell) ska äta upp sin frukost, haha.
Idag så tänkte jag göra lite åsiktsinlägg och ett inlägg till mina närmaste vänner, kärlek till er!
 
 
Arkivbild
 
 

I need you here with me NOW..

 

Tfm for life♥♥

Jag, Tove Blueland och Jennifer Oaknest sitter och spelar Transformice nu på påskafton, haha! 
Men egentligen är det kul, särskilt när man är shaman och dödar alla ;)
 
 

Glad Påsk!

 
önskar jag och hästarna!
 
 
 

Välkommen hem Airflyer!

Nu är Atlanta hemma! Ja, det blev Atlanta. Det var mest röster på henne. Super kul att ha henne hemma. Innan hon nu kom till mig så bodde hon i Firgrove, sedan så fick Carney i Vingården ett erbjudande att få en häst men han klarade henne inte så han sålde henne till mig!
 
Atlanta har en väldigt speciell personlighet som jag inte tror någon annan häst har. Hon är hur mysig som helst om det är rätt person, mot den hon litar på mest så när jag kom så var hon lite små tjurig och rädd för mig för att hon är väldigt känslig mot folk hon inte känner. Men när hon kom hem till mitt stall och hade myst med mig en liten stund så slappnade hon av mer. Sedan tog jag ut henne ungefär en kvart för att hon skulle få känna sig hemma och vänja sig vid miljön. Hon är väldigt upp med huvudet och inte ner för att hon kan bli väldigt nervös av sig. Hon är även väldigt pigg och stark, och om man drar så springer hon bara ännu mer. Så det gäller att ha rätt teknik! 
Hon hatar att hoppa, hon har blivit lite avskräckt av det, hon vill inte ens gå över en bom!
 
Atlanta är 1.64 cm i mankhöjd, 6 årigt sto av rasen Selle francais och är av färgen skimmel. Hon är väldigt känslig och blir lätt nervös om ryttaren visar sig nervös. Hon är ingen nybörjarhäst! Hon behöver en ryttare med en stadig och mjuk hand och inte så stark då hon bara drar iväg om man drar. Hon är även tömkörd!
Hon är en liten trickhäst också, hon kan buga, snurra, spansk skritt och mycket mer på både marken och om någon är på ryggen!
 
 
Bugning
 
 
 
 
 
 
 
 

Ops..

 

Köra på sso?

 
Något jag verkligen vill kunna göra är att köra på starstable! Man kan ju rida, ellerhur då tycker jag att man ska kunna köra! Tänk vad mysigt att sela sin häst och sedan spänna fast sulkyn/vagnen och ta en liten tur eller kanske tävla i vagnkörning? Sådär mellan koner tex.
Jag själv tycker nästan att det är lika kul att köra som att rida, så hoppas verkligen att Starstable gänget någon gång kan fixa detta, det skulle uppskattas sjukt mycket. Tänk liksom att köra sin ponny eller varför inte den största hästen i stallet? Åh, så kul!
 
 
 

Dubbla starcoins under påsken!

5 dagar av Dubbla Star Coins under påsken!

2014-04-18
Vi är så glada över att det är påsk och för att fira detta har vi en extra lång Dubbel Star Coins-helg!
Köp Star Coins och få dubbla mängden för dina pengar!
JA! Detta innebär även dubbla mängden Star Coins som du får i samband med köp av medlemskap!

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen
 
4 dagar, 15 timme, 22 min, och 29 sekunder
Erbjudandet är tillgängligt från klockan 11.00 (Svensk tid) Fredagen den 18:e april till 13.00 (Svensk tid) onsdagen den 23:e april. Skynda dig så att du inte missar erbjudandet!
Horse
Vi rekomenderar:
  • Köp ett Lifetime-medlemsskap denna helg och få 2400 Star Coins på direkten (normalt sett är det 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Vi önskar er en trevlig påsk och så ses vi senare i spåren! Star Stable-gänget
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Själv så kommer jag nog inte köpa något, men vi får se lite haha!
 
Ska ni köpa något?

Namnplaner på den nya hästen

Imorgon så kommer ju en häst hem till mig, är så taggad! Men nu ska ni få vara med och bestämma namn.
Ni får gärna kommentera vilket av de här namnen ni tycker är bäst!
 
Winterprincess aka Wilma
 
Frostheart aka Flingan
 
Skybelle aka Bella
 
Airflyer aka Atlanta
 
Det är då denna häst
 
 
 
 
 
 
 
 

Citat, redigeringar och texter

 
Här kommer lite texter och citat som jag har redigerat under åren ;) (Inte alla)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anonyma - diss

Jag blir så jävla förbannad (förlåt för ordspråket), jag blir förbannad för de här anonyma kommentarerna.
Det är så himla fegt att kommentera utan att våga stå för vem det är som har den åsikten? Om det är så du tycker och kommenterar detta, varför inte skriva ditt namn? Inte heta 'Anonym' eller '.....'. Jag brukar inte få så jätte mycket anonyma kommentarer men jag fick en kommentar imorses där det stod att jag var taskig mot en person när jag inte ens hade hängt ut henne eller något sådant?
Av mina erfarenheter blir man förbannad då. Det är så sjukt fegt att inte skriva sitt namn, tror hen att jag ska döda henne långsamt med en kniv eller vad?
 
Ville bara skriva av mig lite ^^
 
 

Godmorgon!

Idag vaknade jag runt halv nio, så skönt med påsklov!
Just nu så skypar jag med Steff och letar påskägg med henne. Själv så tycker jag inte att leta påskägg är så fantastiskt roligt då det kan ta lång tid och det är många som har påskäggsjakt.
Men det måste också göras!
 
 

Super kväll!

Denna kväll har varit riktigt rolig, har letat påskägg med Wilde ( har inte lytt mitt ridförbud hehe).
Han älskade att leta de där gyllene påskäggen och även de små! Sedan så har jag snackat med Jenni och Ove.
 
Just nu sitter jag och Ove och äter ägg, godis,  hamburgare och jordgubbstårta på Silvergaffeln i Vingården! Riktigt trevligt. Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen så ha en bra kväll/natt!
 
 
 
 
 
 

Veckans uppdatering!Den var helt okej, roligt med lite Påskuppdrag men tyckte inte att uppdateringen var så speciell :/

Lärorikt pass..

 
Idag tänkte jag att jag skulle rida ut på Sciller lite. Så jag tog in honom från hagen och fixade i ordning honom.
 
I skritten var han VÄLDIGT fint riktigt riktigt fin. Man märkte att han hade utvecklats. Sedan i traven så ser han något som rör sig i en buske och han blir ju helt galen och springer fram o tillbaka, stannar, snurrar, tvärstannar, backar osv. Sedan så börjar han bara springa iväg och jag styr honom till ett träd så jag får stopp på honom men han stannar inte. När vi var ungefär 1 cm från trädet så stannar han såklart och jag faller rakt över hans huvud och hamnar med huvudet före i trädet (tur att man har hjälm). Jag tuppar av för en liten tid och när jag vaknar igen så ser jag Sciller stå och beta gräs lite längre upp, han tar upp huvudet och kollar på mig och börjar gå mot mig.
När han är framme hos mig så börjar han puffa på mig som att han sa 'förlåt, det ska inte hända igen!'
Haha, jag älskar honom i alla fall♥
 
Så jag är precis hemma från sjukhuset och jag hade bara fått en liten hjärnskakning. Så jag ska rida igen imorgon, iaf skritta ut lite. Så resten av dagen blir det vila när det gäller ridningen för min del!
 
 
 
 
 
 
 
 

Då var det onsdag igen!

 
Jag tror att det kommer påskuppdrag, kanske lite påskläder och kanske någon ny ras? Eftersom huvuduppdragen kommer 23:dje så är jag säker på att det inte kommer huvuduppdrag imorgon! Vad hoppas ni på?
 
 

Uteritt med Wilde, Baby och Brit!

Var nyss på en liten ritt (som jag sa i förra inlägget) Båda ponnysen var väldigt snälla, bara lite busiga ibland, hihi. Wilde gjorde sina bocksprång ibland.
Vi red från Vingården mot Firgrove och sedan Valedalesjön där vi stannade och grillade, sedan så skulle Brit logga.
Men det har verkligen varit super kul! Vi har skrattat jätte mycket åt vissa saker haha. Brit är en sådan jag har känt ända sedan början av 2012 tror jag? Så över 2 år!
Det är jätte kul att vi fortfarande har en sådan bra kontakt och att hon är en av mina allra närmsta vänner fortfarande! Hon är en sån person man kan säga allt till och hon förstår och hon är en av de få jag kan vara helt mig själv när jag är med någon.
Tack för en super kväll! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Ponnyritt med Brit!

Nu ska jag ut med Brit ( Britney Moonwood ) o rida våra små kusar ;) Blir en uteritt barbacka, kulkul!
Mer bloggning om det senare, ni får den klassiska öronbilden så länge!
 
 

Terräng på Scar

Nu när det nästan börjar bli sommar så är det ju riktigt skönt och roligt att hoppa lite terräng!
Så idag tog jag ut Scar faktiskt, har knappt hoppat terräng på honom då han brukar bli väääldigt dragig, tittig och pigg mot hinder. Dessutom så brukar han skena iväg och bocka som en galning efter hindrena.
Men idag så skötte han sig väldigt bra! Han var bara liiite tittig och dragig, det var i alla fall så att jag fick stopp på honom utan större problem.
 
Vi började uppvärmningen med att klättra i bergen i närheten av där vi skulle hoppa, han var lugn och jobbade på. Sedan när vi började hoppa var han hur underbar som helst, han hade framåt strukna öron hela tiden då han älskar att hoppa! Han var pigg och framåt och ville gärna dra iväg efter hindrerna men han hindra sig de flesta gångerna!
 
Väldigt nöjd efter dagens pass på honom.
 
 
 
 

Svarta underbara häst!

Något jag faller för är svarta hästar, hur underbara är inte svarta arab hästar då?
Älskar min fina svarta arab *-*
 
 
Vilken hästfärg faller ni för?
 

Godmorgon!

 
Idag vaknade jag tidigt eftersom jag ska till Husaby hästklinik med lite folk för att ta in en häst som är halt.
Så bloggningen blir sådär, men just nu fixar jag lite tidsinställda. Ikväll kommer det också upp lite inlägg.
 
Ha en bra dag!
 
 

Kontakta mig

Vill du kontakta mig på något sätt än bara bloggen?
Du kan självklart maila mig på starstable, sedan kan du maila mig på: gillianbluestar@gmail.com
Där svarar jag på allt du skriver till mig eller svarar på frågor, så det är fritt fram! Skriv ett brev hur flummigt som helst om du vill det ;)
 
 

Photoshoot ~Dreamy~

 
 
 
 
Älskade häst♥
 
 

Kvälls terräng på stranden

 
Jag skrittade Silver till Gyllenåsarnasdal lite nu på kvällskvisten. Så skönt tyckte både jag och Silver att det var, vi red igenom Fiskebyn o lite annat. Sedan så travade vi mot stranden vid stallet Gyllenbladen.
Först tänkte jag bara bada lite men det gick till att vi hoppade lite hinder barbacka! Silver var pigg och ville bocka av mig, haha! Lite glädjeskutt då han älskar att hoppa. Han hoppade annars jätte fint och gjorde allt väldigt bra.
 
Ni kan väl hålla med om att himmelen är väldigt fin på kvällarna vid Gyllenbladet?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the top of the world

 

Outfit - a rainy day-

 
Väligt bra när det regnar ute!
 
~Rosa och vit~
 
 

En väldigt irriterande sak

 
Det jag blir väldigt irriterad på är folk som kopierar.
Som att kopiera en bild eller vad som helst. Jag hade en diskussion med en som hade tagit namnet 'Bad Ponies' medvetet igår. Visst, den klubben finns inte mer men att ta namnet från våran klubb, att hon visste om det.
Jag tycker att om man ska skapa en klubb så ska man komma på något eget, det är ju skillnad ifall man inte visste att klubben fanns innan, men nu visste ju hen det.
Det är som att tex lägga ut en redigerad bild på instagram så sparar någon den bilden, sedan så tar denna personen bort bilden och då lägger personen som sparade bilden upp denna bild på instagram och säger att det är hennes.
Är det okej? Visst, vi får skylla oss själva för att vi upplöste och blabla men man behöver inte kopiera, det är roligare om man kommer på något eget, ellerhur?
Ni kanske tycker att jag har fel och tycker att det är fånigt att reagera på detta MEN jag tycker att det är fånigt att ta namnet och inte komma på något eget.
 
Detta var min åsikt.
 
 
 
Saknar er♥
 
 
 

Ny header!

Nu är den nya headern uppe! Under lovet kommer jag även fixa in en ny design.
Men själv är jag rätt nöjd över headern!
Vilken var bäst? Denna eller den andra?
 
 

Baraföratt jag la ut den på instagram!En liten irl bild ;)

Toves häst

Är så kär i Tove Bluelands nyaste häst Iceblood!
Jag skulle ta hand om hennes hästar då hon inte hann logga in. Så efter jag hade skött om de så fick jag provrida Iceblood lite! Herregud vad fin han var, den hästen kommer stå i mitt stall om en vecka, det kan jag med nästan med säkerhet säga. Så himla fin!
 
 
 
 
 
 

Dans med Steff

Denna kväll har jag varit och pratat lite med Jaq och varit lite med henne o sånt, det var väldigt längesedan faktiskt, rätt skönt att prata ut med henne.
Just nu så dansar jag och Steff på discot, kul! Men just nu är båda osociala och bloggar, haha.
Vi får se hur länge vi dansar ;)
 
Imorgon kommer ett inlägg om en sak som jag tycker är väldigt irriterande...Ungefär som ett åsiktsinlägg!
 
 
 
 
Ha en bra lördagskväll, för det ska jag ha!
 
 
 
 
 

Från vinter till sommar

Det finns ju nästan bara vinter o sommar på Jorvik om man bortser från Gullenåsarnasdal.
Det blev ju nästan sommar i februari! Det är ju lite tidigt, dessutom tycker jag att våren borde finnas, där man ser hur blommorna växer och det blåser lite. Det hade nog varit rätt svårt att fixa men jag tycker att det hade varit roligt!
Att också hösten ska finnas överallt som i Gyllenåsarnasdal.
 
 
 
 

Utan dina andetag

 
 
 
 

Yay!

Berättelsen fortsätter den 23:e april...

2014-04-11
Berättelsen fortsätter den 23:e april... Berättelsen fortsätter den 23:e april...
__________________________________________________________________________________
 
Vad tror ni om detta? Starstable har erkänt att huvuduppdragen kommer tillbaka.
Super kul, jag tycker att det är väldigt roligt. Vi får väl se vad det handlar om denna gång?
Jag tror att det kommer att ha något med Dinodalen att göra faktiskt.
 
 
 

♥Without you♥

Jag tycker verkligen att det är super mysigt vid cirkusen!
Om man vill vara själv är cirkusen det perfekta stället! (oftast)
 
 
 
 

Redigering från Nadia Moonnight!

Asså gud, hon är en naturbegåvning! Hon redigerar till vem som helst så det är bara att kontakta henne ;)
Hennes blogg hittar ni HÄR
Tack så mycket nad, verkligen jätte fin!♥
 
Före:
 
 
Efter:
 

Påsklovsplaner

Nu har jag påsklov! Hur skönt, skolan tar kål på mig ibland, hehe.
Men mina påsklovsplaner är att vara så mycket i stallet irl som möjligt.
Sedan så ska Steff göra ryktesuppdrag åt mig, haha. För att jag är så lat och inte är klar med maaassa saker.
Så är det också tänkt att jag ska tåga till Daisy Goldnight irl då vi känner varandra. Vi träffades förra året på sportlovet första gången, men nu har vi träffats 3 gånger och även övernattat i en vecka nästan, haha.
 
Vad ska ni göra på erat påsklov?
 
 
 

Hur viktigt är starstable för mig?

 
Jag kan ju i alla fall säga att starstable betyder myyyyyycket för mig.
En stressig dag i skolan eller kanske en kommande stressig dag blåser bort ur huvudet när jag spelar starstable och även bloggar.
Jag är inte alltid den allra gladaste personen hela tiden, som sagt har jag mina humörsvängningar, om jag själv får säga det så tror jag att ingen riktigt förstår sig på mig.
Jag är inte den 'populäraste' irl och inte heller den som är så himla säker på sig själv och allt annat.
Mot folk jag inte känner kan jag vara hur blyg som helst, om man är själv så brukar jag inte gå fram till folk och fråga om jag får vara med, utan då skiter jag hellre i det. Det är mycket grupperingar o så irl, jag själv är nog inte med i någon speciell.
 
Men nu gick jag ifrån ämnet. Stallet och starstable är där jag kan vara mig själv och slappna av, det är där jag har folk och hästar runt om mig som jag kan lita på och som bryr sig.
Folk som man kan berätta allt för och hästar ljuger aldrig. Det är en trygghet för mig.
Visst, starstable har påverkat mig både negativt och positivt. Jag kan ta upp det positiva, det är att tex att jag tål mycket mer nu när jag har fått rätt mycket skit , då har jag blivit starkare. Det är skönt.
Jag älskar också att känna känslan att 'när jag kommer hem ska jag spela och prata med lite folk' som faktiskt bryr sig!
De personer jag känner och litar på mest är 'Stephanie Snowhall, Tove Blueland, Britney Moonwood och Daisy Goldnight'. Självklart har jag många mer, men de här är de jag kan lita på 100% till. Det är skönt att ha sånna vänner.
 
Tack för att ni som spelar starstable finns och även läser min blogg!
 
 
 
 
 
 

Paddockön

Är det bara jag som älskar paddockön i skördebygden utanför Jarla haha?
Men det är så fint där, bra tillgång till paddock, till hav, det finns hästhagar och andra hagar för andra djur, man kan köpa hästar och mycket mer på denna lilla ö. Det tycker jag är väldigt kul!
 
 
Imorgon kommer det lite åsiktsinlägg och mer seriösa inlägg. Håll koll!
 
 
 

Mornar!

Åh, vad jag älskar mornarna på sso, det är så himla mysigt. Man är nästan själv inne och kan nästan rida överallt utan att möta en enda person.
Så jag tog ut Sciller lite, han var lite små pigg men väldigt snäll!
Han tyckte det var roligt att hoppa lite, hehe ;)
 
 
 
 
 
 

Empty heart

 

Uppdateringen!

Tycker att det var en rätt liten uppdatering. 
Men rätt braDå var det onsdag igen!

 
Jag hoppas på att tinkrar kommer, kanske även lite huvuduppdrag.
Lite nya kläder kanske?
Vill inte ha ryktesuppdrag i alla fall, så trött på det. Orkar ändå aldrig göra de, haha.
 
 

Dressyr på dreamy!

Andrea Friendforest hade en liten lektion för mig!
Det gick jätte bra, Dreamy var jätte duktig.
Vi tränade på lite serpentiner, ställning och lite tempoväxlingar.
 
Dreamy var verkligen jätte fin och lyssnade på allt jag bad henne om.
Det är en riktigt skön känsla!
 
 
 

Hästön och stallhjälp åsikter

Båda två är väldigt bra hjälper tycker jag, jag använder då både och.
Hästön kan jag börja med. Där har jag haft en häst hittills på den billigare verisionen.
Jag tycker att det är väldigt bra MEN, att de får en gul smiley när de kommer tillbaka tycker jag inte är det bästa.
Man betalar för en gul smiley? Eftersom jag har stallhjälp så har alltid mina hästar grön smiley.
Så man kan nästan säga att jag betalar för att hästen ska få en gul smiley. Men den verisionen av hästön har blivit billigare, vilket jag tycker är jätte bra!
 
Stallhjälp
Bästa sso nästan har gjort, haha! Bara att jag använder det liiite för mycket..hehe. Men väldigt bra om man tex ska åka bort någonstans. Jag är väldigt välbehövlig av stallhjälp eftersom jag inte hinner vara inne på starstable varje dag.
Men det är många som bara köper det även fast man inte behöver ( som jag ibland ). För att man slipper sköta sina hästar som är lite små jobbigt. Men om man bara har 2 hästar så tycker jag inte att man behöver ha stalhjälp om man är hemma.
 
 
 
 
 
 

Boxar istället för spiltor?

Något jag vill ha är boxar istället för spiltor!
Fatta vad roligt att man kan ha kanske 10 boxar i varje stall? Man ska kunna öppna och låsa boxen och det är rätt stora boxar så att hästen kan gå runt!
Så tycker jag att man ska ha en gång i mitten och ställa hästen mitt i gången, sedan kunna mocka åt sina hästar, även fodra och vattna de. Det borde inte vara så jätte svårt att fixa att man ska mocka, fodra och vattna i alla fall eftersom man redan kan det med de hästarna som står i de olika stallen.
Det var lite idéer!
 
 
 
 
 
 
 
 

500 följare på instagram

Igår såg jag att jag hade hela 500 följare på instagram! Det är en riktgt glad känsla. 
Jag har haft min starstable instagram i ett år i sommar.
Tack till alla som följer <3
Varför köpte jag Nicki?

Nicki tog jag hem igår, jag har saknat henne. Men vet ni varifrån jag fick Nicki?
 
En del av mina vänner vet, rätt många.
Jo, jag var skötare på en häst som heter Nicki irl i ungefär ett halv år kanske?
Men en dag i maj 2013 såldes hon för att hon skulle gå i pension och det är snart ett år sedan!
Hon var den hästen jag älskade över allt annat, hon var den hästen som sparkades och bet folk, men aldrig mig. Aldrig aldrig. Många tyckte det var rätt konstigt, men hon litade på mig. Många var väldigt förvånade över att hon var sådan mot mig medans det var väldigt många barn som knappt vågade gå in till henne.
 
En helg så fick jag reda på att hon skulle säljas av en vän, då blir man ju såklart inte så jätte glad, det blev jag inte heller.
Jag saknar henne än idag, men livet går vidare, right?
 
Hästen irl's fullständiga namn är 'Nickname' aka Nicki
 
 
 
 
 

Starstable på Mac!

Igår fick alla ett mejl att starstable nu finns på MacBook!
Det har gjort det ett tag (vad jag hört) men det har aldrig varit officiellt. Det har varit buggar och sådant när det gäller en Mac dator.
Själv så har jag ingen MacBook! 
Har ni en MacBook?
Nicki - hemma

Åh, är så glad att hon är hemma! Jag tänkte sälja henne men ångrade mig.
Hennes fullständiga namn är Nightmane och hon kom hem från hästön idag. Hon har varit där sedan hästön öppnades.
Det är väldigt skönt att hon är hemma, för har saknat henne!
Imorgon så kommer ett inlägg om varför jag just köpte Nicki.
 
När hon kom tillbaka nu idag så tog jag ut henne på en liten skritt tur så hon liksom fick varva ner lite då jag misstänker att hon har väldigt mycket power just nu!
 
 
 
 

Bad Ponies

 
Är som sagt nu upplöst..
Det var ett hårt beslut men kan sammanfatta varför.
Det var såhär att vi kämpade riktigt mycket med scheman på söndagar, men vi fick mycket skit för det, klagomål och massa som kaxade. Då är det liksom inte kul att hålla på med det när man inte får cred för det.
 
Sedan så tog det alldeles för mycket tid och man stressade hit o dit för att hinna.
Hoppas ni förstår! ♥
Nu finns även Smiling Presidents för nära o kära!
 
 
 
 

Bloggpaus till söndag

Har så himla mycket i helgen, hoppas ni förstår. Hinner inte göra tidsinställda :/
 
Ska sova över i stallet till på söndag och har stalltjänst klockan 7 på morgonen imorgon också!
 
 

Gåd på morgonen

Hur mysigt är det inte i fiskebyn på morgonen?
Jo, jätte mysigt! Love it *-* Så imorses så fotade jag lite där, det är verkligen jääätte fint på morgonen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Idag är det en speciell dag!

För att idag är det min födelsedag!
Idag blir jag fjortis ;) ( 14 år )
 
 

Bloggtorka resten av dagen

Har inte några idéer på vad jag ska blogga om just nu!
Så bloggen står nog till imorgon, dessutom är det så fint väder så man vill ju njuta ;)
Btw, imorgon fyller jag år! Fyller 14 år då.
 
 

~

 
 
 
Låter bilden tala..

Scars nya bästisar

Haha, rätt söta va? ;)
Kossorna♥
 
 

Nätmobbning

Nätmobbning är verkligen det fegaste man kan göra. Man vågar inte säga det face too face.
Vad är då nätmobbning?
Jo, det är när en sitter och kränker andra bakom en skärm som man inte vågar säga i verkligenheten.
Det är sjukt fegt och jag fattar inte hur en del tänker.. Det har blivit massa självmord, massa deprimerade personer, ditten och datten. Jag har själv blivit utsatt rätt många gånger och det är för många gånger, för det ska inte hända någon.
Tänk om jag bara kom fram till dig och sa fula och kränkande saker utan att jag ens känner dig? Man är avundsjuk oftast, det är ingen anledning för man ska inte göra sådant ändå.
Men det är sjuuuukt fel och omoget. Jag vet att jag har skrivit om sådant här förut, men det blir ju bara mer och mer..
Vanlig mobbning är ju lika hemsk men man brukar oftast inte våga säga lika mycket där än på internet, för där ser man inte människans ansikte.
Jag själv är en sådan som får dåligt samvete och arg. Jag får väldig lätt dåligt samvete så om någon skriver något om mig så känns det som att det är mitt fel, att jag är fel.  Det är ingen rolig eller skön känsla kan jag ju säga. En del tar illa upp och en del tar det med en nypa salt. Man blir van men det ska man inte behöva bli!
Ser du någon som mobbar eller något liknande? Gå fram till personen och prata lite med den och anmäl!
För det är så olagligt som det kan bli!
 
Hjälp till att ändra världen!
Här kommer ett exempel som jag fick på instagram för ett tag sedan, jag tog dock bort namnet.
 
 
 
 
Sånt sårar mer än vad man tror! Det var när jag o Sofia Lightland hade Sparkle Water
 

Scillers utveckling!

 
 
När Sciller kom till mig var han nästan omöjlig, han stegrade, skenade och bockade för minsta grej!
Han var väldigt känslig så man fick inte rycka i honom för då blev han helt galen.
När jag provred honom så gjorde han sina konstiga steg, bockade och små stegra. Men jag har nog fått honom att sluta!
Idag är han väldigt snäll och lyder för det mesta, han kan busa lite ibland.
Imorses red jag ut på honom och herregud vad snäll han var! Han gjorde INGENTING. Det är jätte bra och jag är jätte stolt över honom!
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdateringen!

Tycker inte att uppdateringen var så jätte bra, var så lite som var nytt.
Men hyfsat bra!Vad tror ni?..

 
Vad tror ni händer på uppdateringen idag? Jag har mina aningar på någon ny ras, hoppas på det!
Vad tror ni?
 
 

Första lite mer avancerade redigeringen

Idag gjorde jag min första avancerade redigering! Är rätt nöjd för första gången liksom, den tog ungefär 1½ timme så jag jobbade rätt mycket!
Men som sagt, det är min första så den är inte så jääätte bra haha!
 
 

Haha!

Bästa april skämtet ;)
 
 
 
 
 · 4 tim
 
 
Vi har fått så enormt mycket positiv feedback på våra mest populära karaktärer i spelet att vi beslutat att genomföra en stor förändring. Alla karaktärer i spelet kommer successivt bytas ut mot Barney, Carney, Marley och Courtney. Så populära som de är så finns det helt enkelt ingen poäng med att behålla några andra personer.
För alla fans som inte tycker att det här räcker så vill vi bara säga a...tt ni inte behöver oroa er. Så snart alla karaktärer i spelet är utbytta kommer vi göra samma sak med spelarnas karaktärer. Det här är en stor förändring och vi hoppas att ni är lika exalterade som oss. Vi har väntat länge på den här speciella dagen för att få annonsera våra spännande framtidsplaner.
Hoppas ni gillar dem! Star Stable-gänget
 
 
 
 

That horse!

Hann ju aldrig se ifall funktionen om att färga starthästen hade kommit, så jag kollade på Steffs blogg och där fick jag se massa färger, sååå fina!
En var speciellt rolig som jag är kär i haha ;) Denna då nämligen:
 
Bild från detta inlägg

April april!

Idag är det första april! Kommer ni skämta med någon? Det kommer nog jag ;) Just nu tror jag att min data skämtar med mig för jag ska in och göra tidsinställda så uppdaterar den sig bara..Den har gjort det i typ 15 min och bara kommit till 16%. Surt! Tror ni att man kan färga hästen vid Nilmers idag? Jag hoppas det!